search
ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 15:28
MENU CLOSE

Άλιμος: Πυρά και «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»

28.12.2013 13:17
Έκαναν πλουσιοπάροχη ζωή με... πλαστές πιστωτικές! - Media

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η Αστυνομία τη δολοφονική απόπειρα στον Άλιμο με στόχο ιδιοκτήτη  αντιπροσωπείας αυτοκινήτων

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η Αστυνομία τη δολοφονική απόπειρα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Αλίμου, δίπλα στο Συμμαχικό Νεκροταφείο, με στόχο τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ΜΕΚΟ, που βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος 1.
 
Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, όταν δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον του επιχειρηματία, έξω από την επιχείρησή του, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσουν.
 
Ο επιχειρηματίας απάντησε στα πυρά με όπλο που είχε στην κατοχή του και, σύμφωνα με την κατάθεσή του στην Αστυνομία, τραυμάτισε έναν από τους δύο δράστες.
 
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 15:26