search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:17
MENU CLOSE

Στο εδώλιο τη Δευτέρα ο Μ. Λιάπης

29.12.2013 10:21
Στο εδώλιο τη Δευτέρα ο Μ. Λιάπης - Media

Τη Δευτέρα, εκδικάζεται η υπόθεση για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Αυτόφωρο.

Τη Δευτέρα, εκδικάζεται η υπόθεση για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β' Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός της ΝΔ δεν είχε παραστεί στο δικαστήριο, επικαλούμενος απουσία στο εξωτερικό αλλά και ένα πρόβλημα υγείας (ανεύρυσμα που σε περίπτωση έντονου άγχους του προκαλεί συμφόρηση). Εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Σ. Καραμαγκιώλη.

Τα πρόστιμα που πλήρωσε αφορούν την κλήση για την ασφάλεια (500 ευρώ), τα φιμέ τζάμια και τον κοτσαδόρο (120 ευρώ, θα πληρώσει το μισό λόγω 10ημερου) και την ασφάλεια αυτοκινήτου, αφού το είχε ανασφάλιστο.

Ο Μ. Λιάπης υποχρεώθηκε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του 2014, που ανέρχονται σε 1320 ευρώ.

Ο πρώην υπουργός έχει επιστρέψει  ήδη από την Μαλαισία όπου -όπως είπε- πήγε για να ξεχάσει!

«Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής. Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» είπε ο Μ.Λιάπης.

«Πρέπει να σας πω ότι ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν με αφήσατε» πρόσθεσε λίγο αργότερα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:17