search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:04
MENU CLOSE

Καλά Χριστούγεννα μανούλα…

30.12.2013 13:04
Καλά Χριστούγεννα μανούλα… - Media

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά δυστυχώς στα αρρωστημένα μυαλά κάποιων. Όπως της Κόνι Βίλα. Η 35χρονη γυναίκα από το Κάζα Γκράντε της Αριζόνα κάλεσε…

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά δυστυχώς στα αρρωστημένα μυαλά κάποιων. Όπως της Κόνι Βίλα. Η 35χρονη γυναίκα από το Κάζα Γκράντε της Αριζόνα κάλεσε τα Χριστούγεννα τον πρώην σύζυγό της  να φάνε μαζί με τα τρία μικρά παιδιά τους και την κόρη της από προηγούμενο γάμο.
 
Ο Άνταμ Βίλα πήγε ανυποψίαστος και με το που μπήκε στο σπίτι η πρώην του του επιτέθηκε με μαχαίρι και του κατάφερε διάφορα χτυπήματα στο σώμα. Παρά τις μαχαιριές ο Βίλα διέφυγε και ειδοποίησε την αστυνομία την ώρα που πήγαινε στο νοσοκομείο.
 
Το περιπολικό που έφτασε στο σπίτι βρήκε τα τρία μικρά παιδιά (ηλικίας 3,5 και 8 ετών) χωρίς εμφανή τραύματα αλλά στο μπάνιο ανακάλυψαν το πτώμα της νεκρής αδερφής τους. Η 13χρονη Ανιαραέλ Μασίας είχε δηλητηριαστεί από τη μητέρα της η οποία για να μην πιαστεί άρχισε να μαχαιρώνει τον εαυτό της όταν έφτασε η αστυνομία.
 
Αφού ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρα και η πρόνοια, η Βίλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπως και τα παιδιά. Μετά από εργαστηριακή εξέταση αποκαλύφθηκε ότι και τα τρία πιτσιρίκια είχαν δηλητήριο στον οργανισμό τους αλλά ευτυχώς όχι ακόμη σε ποσότητες που θα ήταν θανατηφόρες.
 
Τα παιδιά νοσηλεύονται όπως και ο πατέρας τους ενώ η «στοργική μανούλα» πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οδηγήθηκε κατευθείαν στο κρατητήριο.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία της κόρης της και απόπειρα ανθρωποκτονίας του πρώην άντρα της και των τριών παιδιών της. Θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή αλλά τα Χριστούγεννα του 2013 δεν θα τα ξεχάσει κανείς στην οικογένεια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34