Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εμπορικό κέντρο και πολυκατάστημα παιχνιδιών έβαλαν στο στόχαστρο ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ στην Πάτρα.
Εμπορικό κέντρο και πολυκατάστημα παιχνιδιών έβαλαν στο στόχαστρο ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ στην Πάτρα.
Οι επίδοξοι ληστές φαίνεται πως ήταν δύο, φορούσαν κουκούλες και προσπάθησαν να χτυπήσουν χρηματαποστολή που ήταν εκείνη την ώρα στο γνωστό κατάστημα παιχνιδιών JUMBO.
Το μαγαζί, βρίσκεται μέσα στον πολυχώρο «Βέσο Μάρε» στην Ακτή Δυμαίων, όπου έγινε το περιστατικό.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι δράστες προσπάθησαν να εισβάλουν στο κατάστημα από την πίσω πόρτα. Έγιναν όμως αντιληπτοί από διερχόμενους, οι οποίοι έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο, που είχαν αφήσει σε μικρή απόσταση.
Λίγο αργότερα στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ανδρέου και Γούναρη αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε ύποπτο όχημα μάρκας PEUGEOT μαύρου χρώματος αλλά επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία.
Στο πλαίσιο των ερευνών, αστυνομικοί συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να εντοπίσουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.
Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, γίνονται έρευνες τόσο στην Πάτρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έχουν ειδοποιηθεί και γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.