Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ευκαιρία για νέα επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε το ΠΑΣΟΚ μετά τις διαρροές από την Συγγρού για τη δράση και τις απόψεις του υποψήφιου στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη. Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι θέτει τους πάντες στην υπηρεσία του.
Ευκαιρία για νέα επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε το ΠΑΣΟΚ μετά τις διαρροές από την Συγγρού για τη δράση και τις απόψεις του υποψήφιου στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη.
Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι θέτει τους πάντες στην υπηρεσία του προκειμένου να πάρει την εξουσία. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ΠΑΣΟΚ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα Καρυπίδη αναφέρει:
«Η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, είναι το πρώτο δείγμα της δήθεν "αντιμνημονιακής" συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας.
Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία. Ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι. Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος τώρα στον λαό».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.