search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 04:27
MENU CLOSE

Χιονιάς σαρώνει την Ιαπωνία

08.02.2014 10:37
Χιονιάς σαρώνει την Ιαπωνία - Media

Πρωτοφανής χιονοθύελλα σαρώνει την Ιαπωνία και έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές.

Πρωτοφανής χιονοθύελλα σαρώνει την Ιαπωνία και έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές.

Ένα στρώμα χιονιού κάλυψε πολλές μεγάλες πόλεις και η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε ότι αναμένεται να χιονίσει ακόμη και στο κέντρο του Τόκιο, για πρώτη φορά εδώ και 13 χρόνια.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK τουλάχιστον 89 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σε ατυχήματα που σχετίζονται με την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα.

Οι αεροπορικές εταιρείες Japan Airlines και All Nippon Airways ανακοίνωσαν ότι αναβάλλονται όλες οι πτήσεις τους από και προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο. Επίσης, για λόγους ασφαλείας οι αρχές έχουν κλείσει ορισμένα τμήματα μεγάλων αυτοκινητοδρόμων στις κεντρικές και ανατολικές επαρχίες της χώρας.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι η χιονόπτωση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ στις ανατολικές και βορειοανατολικές περιοχές της Ιαπωνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 04:25