search
ΣΑΒΒΑΤΟ 28.03.2026 15:26
MENU CLOSE

Ο γητευτής των φιδιών πέθανε από… δάγκωμα (Video)

17.02.2014 08:41
Ο γητευτής των φιδιών πέθανε από… δάγκωμα (Video) - Media

Ο Τζέϊμι Κουτς, ένας πάστορας της Εκκλησίας της Πεντηκοστής από το Κεντάκι, εξασκούσε την πίστη του μέσα από το εξημέρωμα των φιδιών.

Ο Τζέϊμι Κουτς, ένας πάστορας της Εκκλησίας της Πεντηκοστής από το Κεντάκι, εξασκούσε την πίστη του μέσα από το εξημέρωμα των φιδιών.
 
Πίστευε δε ότι σύμφωνα με τη Βίβλο τα δηλητηριώδη δαγκώματα δεν μπορούν να βλάψουν όσους είναι αφιερωμένοι στον Θεό. Ο Κουτς είχε ξεκινήσει και ένα σχετικό ριάλιτι με «χειρισμό» φιδιών μέσα στην εκκλησία και παρότι παλιότερα είχε χάσε ένα δάχτυλο από δάγκωμα, δεν φοβόταν.
 
Τελικά έχασε την ίδια του τη ζωή. Το περιστατικό με τον «καταραμένο όφι» συνέβη το Σάββατο και ο πάστορας αρνήθηκε να δεχτεί ιατρική βοήθεια αφού πίστευε ότι η πίστη του θα τον γιατρέψει.
 
Ο γιος του Κουτς, δήλωσε ότι ο πατέρας του είχε δαγκωθεί άλλες 8 φορές στο παρελθόν, χωρίς όμως να έχει αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με την υγεία του.
"Συνήθως γυρίζαμε σπίτι, πονούσε, ξάπλωνε στον καναπέ, προσευχόταν και μετά ήταν καλά", είπε.
 
Η εξουδετέρωση φιδιών συγκαταλέγεται σε παλαιότερες διδαχές του Πεντηκοστιανισμού, τον οποίο ασπαζόταν ο συγκεκριμένος γητευτής.
Ο Πεντηκοστιανισμός δεν είναι μια συγκεκριμένη Εκκλησία, αλλά ένα Χριστιανικό κίνημα που περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές επίσημες Εκκλησίες. Επίσης, μαζί με άλλα δόγματα, αποτελεί μέρος του κινήματος της ανανέωσης- αναγέννησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.03.2026 15:26