search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:43
MENU CLOSE

Κεδίκογλου: Ούτε οι ευρωεκλογές ούτε οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι δημοψήφισμα

24.02.2014 07:11
Κεδίκογλου: Ούτε οι ευρωεκλογές ούτε οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι δημοψήφισμα - Media

Τη θέση ότι δεν θα είναι δημοψήφισμα ούτε οι ευρωεκλογές ούτε οι αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου

Τη θέση ότι δεν θα είναι δημοψήφισμα ούτε οι ευρωεκλογές ούτε οι αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος σημείωσε πως όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου, η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της, με στόχο να εξαντλήσει την τετραετία.
 
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega, ο κ. Κεδίκογλου εμφανίστηκε αισιόδοξος για συμφωνία με την τρόικα, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και ξεκινά σήμερα τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση. «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία στα περισσότερα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ εκτίμησε πως ό,τι συμφωνηθεί θα περάσει από τη Βουλή.
 
Ο κ. Κεδίκογλου διευκρίνισε ότι και στο θέμα του γάλακτος και στο θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων έχουν βρεθεί λύσεις που η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα γίνουν αποδεκτές.
 
Ανέφερε ακόμη ότι όλοι συμφωνούν πως υπάρχει το πρωτογενές πλεόνασμα. «Το τελικό ύψος θα το δούμε. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των περισσοτέρων», είπε.
 
Σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, που θα στηριχθεί από τη Ν.Δ., ενώ έκανε εκ νέου λόγο για προσωπικές στρατηγικές ορισμένων υποψηφίων. Ερωτηθείς σχετικά επισήμανε ότι είναι προσωπική απόφαση του κάθε υποψηφίου αν θα επιλέξει να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα.
 
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ξέχασε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο «Βήμα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα διστάσει να προκαλέσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και τον κατηγόρησε ότι δεν έχει ιδέα πώς δουλεύουν τα πράγματα στην Ευρώπη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:42