search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:50
MENU CLOSE

«Καλέ μου, θα με παντρευτείς;» – Τα ανδρικά δαχτυλίδια αρραβώνων (Video)

17.03.2014 11:57
«Καλέ μου, θα με παντρευτείς;» - Τα ανδρικά δαχτυλίδια αρραβώνων (Video) - Media

 Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται τη στιγμή που ο αγαπημένος τους θα γονατίσει μπροστά τους με ένα δαχτυλίδι στα χέρια και θα ξεστομίσει τις τρεις μαγικές λέξεις: «θα με παντρευτείς;».

 Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται τη στιγμή που ο αγαπημένος τους θα γονατίσει μπροστά τους με ένα δαχτυλίδι στα χέρια και θα ξεστομίσει τις τρεις μαγικές λέξεις: «θα με παντρευτείς;».
 
Αυτό το μέχρι τώρα αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο «απειλείται». Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και οι σχέσεις των δύο φύλων γίνονται ολοένα και περισσότερο ίσες, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να κάνει η γυναίκα πια την πρόταση γάμου.
 
Η μόδα ξεκίνησε (όπως πολλές άλλες ανάλογες…) από την Αμερική. Ο φεμινισμός είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος και οι γυναίκες πολύ περισσότερο χειραφετημένες και αποφασιστικές. Δεν τους είναι δύσκολο λοιπόν να κάνουν εκείνες την πρώτη κίνηση και να αφήνουν τους άνδρες με το στόμα ανοιχτό.
 
Τα δαχτυλίδια αρραβώνων για άνδρες κάνουν θραύση αφού ήδη το 5% των εκπροσώπων του πάλαι ποτέ ισχυρού φύλου που βρίσκονται σε σχέση, φορούν δαχτυλίδι αρραβώνων.
 
Το οποίο το διαλέγουν οι «καλές» τους και αν δεν σας αρέσει το γούστο της, αλίμονο σας… Φυσικά δεν είναι εξεζητημένο, ούτε έχει κάποιο ευμέγεθες διαμάντι, όπως τα αντίστοιχα γυναικεία.
 
Μοιάζει πιο πολύ με βέρα και όπως εξηγεί στο βίντεο η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγάλης αλυσίδας κοσμηματοπωλείων «τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει πλήρης; Ισότητα μεταξύ των δύο φύλων και οι άνθρωποι που είναι σε σχέση θέλουν να δείχνουν την δέσμευσή τους».
 
Το αν θα αποδειχτεί μόδα περαστική (όπως ελπίζουμε) ή θα εξελιχθεί σε μονιμότητα θα το ξέρουμε στο προσεχές μέλλον…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:41