search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Συνάντηση Πρυτάνεων- διοικητικών υπαλλήλων για τη διαθεσιμότητα

10.04.2014 08:27
Συνάντηση Πρυτάνεων- διοικητικών υπαλλήλων για τη διαθεσιμότητα - Media

Ανησυχία έχει προκαλέσει στις τάξεις των διοικητικών υπαλλήλων η καθυστέρηση της έκδοσης των Διαπιστωτικών Πράξεων από τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο

Ανησυχία έχει προκαλέσει στις τάξεις των διοικητικών υπαλλήλων η καθυστέρηση της έκδοσης των Διαπιστωτικών Πράξεων από τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και την εφαρμογή της…κινητικότητας που υποσχέθηκε (για να σταματήσει η απεργία). Από τις 14 Μαρτίου ο υπουργός… υπόσχεται, ωστόσο, σχεδόν ένα μήνα πριν τη λήξη της διαθεσιμότητας δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό.
 
Γι’ αυτό το λόγο πραγματοποιείται συνάντηση αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο στο Καβούρι ανάμεσα στους Πρυτάνεις και τους εκπροσώπους των διοικητικών υπαλλήλων. Παρόντες είναι οι Σύλλογοι Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
 
Επίσης, σε εκκρεμότητα  βρίσκεται και η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη την μείωση του αριθμού των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα από 1369 σε 1160. Πέραν τούτου, σήμερα και αύριο συνεδριάζουν οι Πρυτάνεις τόσο για τους διοικητικούς υπαλλήλους όσο και για τα υπόλοιπα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.  Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να πραγματοποιήσουν συνέντευξη Τύπου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:52