search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:28
MENU CLOSE

Κανίβαλοι στο Πακιστάν έψησαν και έφαγαν ένα νεκρό μωρό!

14.04.2014 14:27
Κανίβαλοι στο Πακιστάν έψησαν και έφαγαν ένα νεκρό μωρό! - Media

Συνελήφθη εκ νέου από την πακιστανική αστυνομία ένας άνδρας ο οποίος έφαγε μαζί με τον αδελφό του ένα μωρό, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε στο σπίτι τους στο κεντρικό Πακιστάν.

Συνελήφθη εκ νέου από την πακιστανική αστυνομία ένας άνδρας ο οποίος έφαγε μαζί με τον αδελφό του ένα μωρό, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε στο σπίτι τους στο κεντρικό Πακιστάν.
 
Σημειώνεται ότι οι αδελφοί Μοχάμαντ Αρίφ, 35 ετών, και Φάρμαν Άλι, 30 ετών, είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης το 2011 για παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού και αφέθηκαν ελεύθεροι πέρυσι.  αστυνομία είχε αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν ξεθάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, τις τελευταίες ημέρες από το σπίτι τους ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά και έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

«Ερευνήσαμε το σπίτι σήμερα το πρωί και βρήκαμε το κεφάλι ενός μικρού αγοριού» δήλωσε ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας Αμίρ Αμπντουλάχ
 
«Έχουμε συλλάβει έναν από τους δύο αδελφούς, τον Μοχάμαντ Αρίφ και αναζητούμε τον άλλο αδελφό», πρόσθεσε.

«(Ο Αρίφ) μας είπε ότι ο αδελφός του έφερε το νεκρό αγόρι από ένα κοντινό νεκροταφείο, το έψησαν και το έφαγαν» σημείωσε ο Αμπντουλάχ.

«Θα προχωρήσουμε σε ψυχιατρικά τεστ» για να εκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του συλληφθέντα, διευκρίνισε ο Αμπντουλάχ.

Οι δύο αδελφοί, που τους έχει εγκαταλείψει η οικογένειά τους εδώ και χρόνια, ζούσαν απομονωμένοι στο σπίτι τους, διευκρίνισαν οι τοπικές αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:27