search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Ε ρε γλέντια…

15.04.2014 17:51
551397584200

Ε ρε γλέντια στη Νέα Δημοκρατία, ο Σαμαράς μπορεί να τα έδωσε όλα για να είναι εκ νέου υποψήφιος ο Β. Μιχαλολιάκος, αλλά ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος εμφανίστηκε χτες στο πλευρό του «ολυμπιακού» υποψηφίου  Γ. Μώραλη δίπλα στον Β.. Μαρινάκη και Π. Κόκκαλη.

 
Ε ρε γλέντια στη Νέα Δημοκρατία, ο Σαμαράς μπορεί να τα έδωσε όλα για να είναι εκ νέου υποψήφιος ο Β. Μιχαλολιάκος, αλλά ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος εμφανίστηκε στο πλευρό του «ολυμπιακού» υποψηφίου  Γ. Μώραλη δίπλα στον Β.. Μαρινάκη και Π. Κόκκαλη.

Ο Μιχαλολιάκος έχει κάθε λόγο να ανησυχεί για την έκβαση της υποψηφιότητάς του, αλλά και πολλοί νεοδημοκράτες λένε ότι ο ίδιος υπερτόνισε το θέμα ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του ,τόσο που μοιάζει να απελευθέρωσε νεοδημοκρατικές δυνάμεις.
 
Η αλήθεια είναι πάντως ότι η πλευρά Μώραλη επαίρεται και πως πιο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό εμφανίζει και τοπικούς παράγοντες που στήριξαν σ’ αυτή τη θητεία το Μιχαλολιάκο έχει «κερδίσει».
 
 
Για του λόγου το αληθές στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και σχετική φωτογραφία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:59