Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι «τίποτε δεν θα εμπόδιζε» την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, οι οποίες περνούν την χειρότερη κρίση που έχουν αντιμετωπίσει από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε το Μ. Σάββατο ότι «τίποτε δεν θα εμπόδιζε» την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, οι οποίες περνούν την χειρότερη κρίση που έχουν αντιμετωπίσει από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.
«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτε που θα εμπόδιζε την εξομάλυνση (των σχέσεων) και μια φυσιολογική συνεργασία» δήλωσε ο Πούτιν σε τηλεοπτική συνέντευξη.
«Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Όχι μόνον από εμάς. Αυτό εξαρτάται από τους εταίρους μας», σημείωσε.
Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι η Ρωσία θα έχει καλύτερες σχέσεις με το ΝΑΤΟ με τον νέο γενικό Γραμματέα του, τον πρώην πρωθυπουργό της Νορβηγίας Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τον Οκτώβριο.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.