search
ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 04:09
MENU CLOSE

Η εφορία δέσμευσε λογαριασμούς του Νότη Σφακιανάκη

22.04.2014 08:18
Η εφορία δέσμευσε λογαριασμούς του Νότη Σφακιανάκη - Media

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής και αφού είχε «πατώσει» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν – μιας και το κοινό του γύρισε την πλάτη – ο Νότης Σφακιανάκης ξαναπασχολεί την δημοσιότητα, αυτή την φορά λόγω εφορίας.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής και αφού είχε «πατώσει» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν – μιας και το κοινό του γύρισε την πλάτη – ο Νότης Σφακιανάκης ξαναπασχολεί την δημοσιότητα, αυτή την φορά λόγω εφορίας.
 
Πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη κατά την διάρκεια μιας συναλλάγης της στην τράπεζα έμαθε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός του τραγουδιστή είχε δεσμευτεί λόγω οφειλής στην εφορία. Σύμφωνα με τον Νότη Σφακιανάκη ανέρχεται σε 35.000 ευρώ περίπου.
 
Ο Νότης Σφακιανάκης δηλώνει ότι έχει στοχοποιηθεί από το σύστημα, το οποίος εκείνος πολεμά και ενοχλεί με τις δηλώσεις του… «Το χαράτσι ερχόταν μέσω της ΔΕΗ, τώρα όμως έχει φτάσει στην εφορία. Και η Εφορία μπορεί έτσι, αντισυνταγματικά, να σου δεσμεύσει τον λογαριασμό σου για τα έκτακτα χρήματα που ζητάει, να σου τα πάρει, χωρίς να τα οφείλεις, κάτι που συνεπάγεται φασισμό» δηλώνει ο ίδιος ο τραγουδιστής.
 
Οι λογιστές του τραγουδιστή μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» είπαν ότι ο Σφακιανάκης έχει υποβάλει στην Εφορία «δήλωση αντίθεσης» σύμφωνα με την οποία αρνείται να πληρώσει, όχι επειδή αδυνατεί οικονομικά, αλλά γιατί αποτελεί συνειδητή επιλογή του. «Ο κ. Σφακιανάκης δεν οφείλει κανένα φόρο βάσει φορολογικής νομοθεσίας» υποστηρίζουν οι λογιστές του.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 03:30