search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:20
MENU CLOSE

«Δεν ήμουν ποτέ σύμβουλος του Παπανδρέου» λέει ο Θεοδωράκης

07.05.2014 08:21
«Δεν ήμουν ποτέ σύμβουλος του Παπανδρέου» λέει ο Θεοδωράκης - Media

«Ποτέ δεν ήμουν σύμβουλος του Παπανδρέου», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Όπως είπε, έχει υποστηρίξει με άρθρα του, ορισμένες πολιτικές του πρώην πρωθυπουργού, ωστόσο σε άλλα ήταν επικριτικός.

«Ποτέ δεν ήμουν σύμβουλος του Παπανδρέου», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας στον Βήμα FM, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι έχει υποστηρίξει με άρθρα του, ορισμένες πολιτικές του πρώην πρωθυπουργού για παράδειγμα για τις μειονότητες, τους μετανάστες και τη διαφάνεια, ωστόσο σε άλλα ήταν επικριτικός. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, πριν τις εκλογές του 2012.
 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, καυτηρίασε, το διορισμό του πρώην γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη στη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή, λέγοντας πως βγαίνουν «σκελετοί». Διερωτήθηκε «Από που κι ως που και με ποιο δικαίωμα», διορίζει ο πρωθυπουργός ανθρώπους «που έχουν δοκιμαστεί στην πολιτική τόσα χρόνια και έχουν αποτύχει». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59