Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή για την επιστροφή στη μόνιμη βάση τους των στρατιωτικών δυνάμεων που συμμετείχαν στα γυμνάσια τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε τρεις περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή για την επιστροφή στη μόνιμη βάση τους των στρατιωτικών δυνάμεων που συμμετείχαν στα γυμνάσια τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε τρεις περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Παράλληλα, το Κρεμλίνο ζήτησε την "άμεση" απόσυρση των ουκρανικών στρατευμάτων από την ανατολική Ουκρανία.
Δεν έχει γίνει άμεσα γνωστό αν η εντολή αυτή σημαίνει ότι θα παραμείνουν λιγότεροι στρατιώτες κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, όπου το ΝΑΤΟ υποστηρίζει ότι η Ρωσία έχει συγκεντρώσει περί τους 40.000 στρατιώτες.
Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι δεν υπήρξαν ενδείξεις μείωσης των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων ύστερα από την ανακοίνωση του Πούτιν στις 7 Μαϊου ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τα σύνορα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.