search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 10:29
MENU CLOSE

Τι πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές της Κυριακής

23.05.2014 10:54
Τι πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές της Κυριακής - Media

Με ορισμένες αλλαγές στη διαδικασία θα γίνουν οι εκλογές της Κυριακής, με τις κάλπες πάντως να ανοίγουν στις επτά το πρωί και να κλείνουν στις επτά το απόγευμα.

Με ορισμένες αλλαγές στη διαδικασία θα γίνουν οι εκλογές της Κυριακής, με τις κάλπες πάντως να ανοίγουν στις επτά το πρωί και να κλείνουν στις επτά το απόγευμα.
Επίσης, οι ψηφοφόροι θα… ρίξουν το βόλι τους στα ίδια εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν και στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, 25 Μαΐου, ΔΕΝ μπαίνει σταυρός προτίμησης σε κανέναν υποψήφιο σύμβουλο.
Στις ευρωεκλογές οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν μέχρι και τέσσερις σταυροί προτίμησης. Αν κάποιος βάλει περισσότερους από τέσσερις σταυρούς, ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψιν και απλώς προσμετράται το ψηφοδέλτιο υπέρ του συνδυασμού.
Αν έχετε ξεχάσει που ψηφίζετε, μπορείτε να το βρείτε μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα exit polls τόσο για τις αυτοδιοικητικές, όσο και για τις ευρωεκλογές, θα παρουσιαστούν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις επτά το απόγευμα.
 
Η ροή των αποτελεσμάτων θα αρχίσει στις επτά το απόγευμα.
Εκτιμήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ΔΕΝ θα γίνουν, θα γίνουν όμως, γύρω στις δέκα, για τις ευρωεκλογές.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 10:28