search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 11:12
MENU CLOSE

Η Χριστίνα Παππά απαντά για την σχέση της με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

17.06.2014 10:00
Η Χριστίνα Παππά απαντά για την σχέση της με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη - Media

Με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά την φωτογραφία που δείχνει τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, να την χαϊδεύει την ώρα που έτρωγαν σε ταβέρνα της Πάρου.

Με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά την φωτογραφία που δείχνει τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, να την χαϊδεύει την ώρα που έτρωγαν σε ταβέρνα της Πάρου.

«Εσείς δεν έχετε φίλους που θα γελάσετε, θα τους αγγίξετε την ώρα που μιλάτε, θα είστε χαλαροί απέναντί τους; Το θέμα των φωτογραφιών είναι ότι τραβήχτηκαν λίγο πριν τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. Δεν είναι άνθρωποι οι πολιτικοί; Δεν είναι άνθρωποι οι βουλευτές και οι υπουργοί; Δεν έχουν το δικαίωμα να βρεθούν με φίλους τους; Να πάνε διακοπές» ανέφερε η κ. Παππά.

Σε ερώτηση για το πώς σχολίασαν μεταξύ τους την φωτογραφία ανέφερε ότι τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του είπε αστειευόμενη: «Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς».

Από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε:

«Θέλω να απασχολώ τον τύπο για τη δουλειά την οποία κάνουμε αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, την εξάρθρωση μια τεράστιας σπείρας ναρκωτικών και ελπίζω να απασχολούνται τα Μέσα πολύ περισσότερο με αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 11:12