Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι εμφανίσεις του τερματοφύλακα της Λεβάντε και της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ, τον έφεραν στο πρώτο ράφι του μεταγραφικου παζαριού. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ, η Αρσεναλ, αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης, «σφάζονται» να τον αποκτήσου
Ο Κέιλορ Νάβας δεν συστήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ηταν για τη σεζόν που πέρασε ο καλύτερος τερματοφύλακας της ισπανικής Λίγκας. Καλύτερος ακόμη και από τον Κουρτουά της Ατλέτικο Μαδρίτης, που μετακόμισε ήδη στην Τσέλσι.
Οι εμφανίσεις του τερματοφύλακα της Λεβάντε και της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ, τον έφεραν στο πρώτο ράφι του μεταγραφικου παζαριού. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ, η Αρσεναλ, αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης, «σφάζονται» να τον αποκτήσουν.
Η Λεβάντε αξιώνει 6,5 εκατ. λίρες και το θέμα είναι ποια από τις τρεις ομάδες θα πείσει τον Νάβας πως είναι η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του.
Ένα είναι σίγουρο: Η νέα σεζον δεν πρόκειται να βρει τον ήρωα της Κόστα Ρίκα να αγωνίζεται με τη φανέλα της Λεβάντε.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.