search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 18:01
MENU CLOSE

Διπλή ληστεία μέρα μεσημέρι στην πλατεία του Τυρνάβου

08.07.2014 13:22
Διπλή ληστεία μέρα μεσημέρι στην πλατεία του Τυρνάβου  - Media

Ο λόγος για 5 κουκουλοφοόρους για τους οποίους η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη Θεσσαλία. Οι ληστές «χτύπησαν» τα δύο καταστήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Λήστεψαν δύο κοσμηματοπωλεία στην πλατεία του Τυρνάβου, απείλησαν τους καταστηματάρχες και τους διερχόμενους πολίτες με καλάσνικοφ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο.
 
Ο λόγος για 5 κουκουλοφοόρους για τους οποίους η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη Θεσσαλία. Οι ληστές «χτύπησαν» τα δύο καταστήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μπήκαν στο πρώτο με προτεταμένα τα όπλα άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας, βγήκαν στο δρόμο, απείλησαν τους περαστικούς για να τους… ανοίξουν χώρο, εισέβαλαν στο δεύτερο κατάστημα από το οποίο άρπαξαν ό,τι πρόλαβαν από τις προθήκες και εξαφανίστηκαν.
 
Όταν έφτασε η Αστυνομία ήταν πλέον αργά. Πάντως κάποιοι από τους μάρτυρες είπαν πως παρότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε όσο οι ληστές ήταν στο πρώτο κατάστημα, άργησε να φτάσει στην πλατεία της πόλης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 18:00