search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Ο Ron Howard ψάχνει υλικό για τους Beatles (Video)

17.07.2014 11:00
Ο Ron Howard ψάχνει υλικό για τους Beatles (Video) - Media

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Ron Howard, αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για του Beatles, με θέμα τις αξεπέραστες περιοδείες τους. Χρειάζεται, όμως, την βοήθεια του κοινού…
 

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Ron Howard, αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για του Beatles, με θέμα τις αξεπέραστες περιοδείες τους. Χρειάζεται, όμως, την βοήθεια του κοινού…
 
Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο από μέτριες ταινίες, ο Ron Howard επέστρεψε πέρσι με το σπιντάτο βιογραφικό ντοκιμαντέρ «Rush», όπου επικεντρώνονταν με επιτυχία στη σχέση των θρύλων της Formula 1, Niki Lauda και James Hunt. Και ενώ κάθεται ήδη στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το «Heart of the Sea», ο Αμερικανός ανακοίνωσε πως θα αναλάβει τη σκηνοθεσία ενός ντοκιμαντέρ – το δεύτερο μετά το φετινό «Made in America» – για τα θρυλικά σκαθάρια, τους Beatles.
 
Στο ντοκιμαντέρ θα συμμετέχουν ο Paul McCartney, o Ringo Starr, η Yoko Ono και η Olivia Harrison. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίτλος ταινίας αλλά το ντοκιμαντέρ αναμένεται να επικεντρωθεί στις περιοδείες των Beatles, από το Cavern Club στο Λίβερπουλ μέχρι το Candlestick Park στο Σαν Φρανσίσκο.

 

Μεταξύ των παραγωγών της ταινίας θα βρεθεί η Apple Corps, η White Horse Pictures και η Imagine Entertainment. Πιο συγκεκριμένα, επιλέχθηκε ο Nigel Sinclair, έχοντας στο βιογραφικό του μουσικά ντοκιμαντέρ όπως το «No Direction Home: Bob Dylan», αλλά και οι βραβευμένοι Scott Pascucci και Brian Grazer. ενώ στο μοντάζ θα δούμε τον Paul Crowder, ο οποίος συμμετείχε στο «Sound City» του Dave Grohl.
 
«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και ενθουσιασμό που θα συνεργαστώ με την Apple και την ομάδα της White Horse σε αυτή την εκπληκτική ιστορία των τεσσάρων νεαρών ανδρών που κατέλαβαν τον κόσμο, το 1964» δήλωσε ο Howard. Και συνέχισε: «Η επίδρασή που άσκησαν στους ανθρώπους αλλά και στη μουσική δεν μπορεί να ξεπεραστεί».
 
Το project έριξε στο τραπέζι πρώτη η Apple Corps μέσω της One Voice One World, όπου η εταιρεία «διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα σε όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τους οπαδούς του βρετανικού συγκροτήματος να στείλουν σπάνιο ή ασυνήθιστο οπτικοακουστικό υλικό, φωτογραφίες, βίντεο ή ηχογραφήσεις, που μπορεί να έχουν κατά τη διάρκεια αυτή».
 
Στην ιστοσελίδα της ταινίας, www.beatlesliveproject.com θα βρείτε ένα ειδικό τμήμα όπου οι φαν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην παραγωγική διαδικασία του ντοκιμαντέρ, στέλνοντας το κατάλληλο υλικό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:13