search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:27
MENU CLOSE

Κανονικά εκτελούνται από σήμερα οι πτήσεις της Aegean για Τελ Αβίβ

25.07.2014 07:37
Κανονικά εκτελούνται από σήμερα οι πτήσεις της Aegean για Τελ Αβίβ - Media

Από σήμερα τα δρομολόγια της Aegean, προς και από, το Τελ Αβίβ εκτελούνται κανονικά μετά από την διαφοροποίηση των οδηγιών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας.
 

Από σήμερα τα δρομολόγια της Aegean, προς και από το Τελ Αβίβ εκτελούνται κανονικά μετά από την διαφοροποίηση των οδηγιών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας.
 
Η ομαλοποίηση ήρθε, καθώς άλλαξαν οι οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (ΕΑΣΑ) και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας (FAA), η Aegean, επαναφέρει την εκτέλεση όλων των πτήσεων, τακτικών και charter προς/από Τελ Αβίβ,  από σήμερα, Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014.
 
Η αεροπορική εταιρεία είχε αναστείλει από την Τετάρτη τις πτήσεις της προς Ισραήλ για λόγους ασφαλείας.
 
Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Aegean,  εκφράζει την λύπη της για την ταλαιπωρία που πιθανόν να προκάλεσε  η απόφασή της για προσωρινή ματαίωση των πτήσεων στους επιβάτες της, η ασφάλεια των οποίων αποτελεί βασική της προτεραιότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:24