search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 05:40
MENU CLOSE

Βιβλίο με τις λεπτομέρειες για το διαζύγιό της με τον Ανδρέα θα κυκλοφορήσει η Μαργαρίτα Παπανδρέου

27.07.2014 10:47
Τι λέει το ΣΔΟΕ για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και τη λίστα Λαγκάρντ

 - Media

Βιβλίο για τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, το διαζύγιο, τη Δήμητρα Λιάνη και το πόσο επηρέασε το «διαζύγιο» τη ζωή της, ετοιμάζεται να εκδώσει η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Βιβλίο για τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, το διαζύγιο, τη Δήμητρα Λιάνη και το πόσο επηρέασε το «διαζύγιο» τη ζωή της, ετοιμάζεται να εκδώσει η Μαργαρίτα Παπανδρέου
 
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη η 92χρονη πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Για τον λόγο αυτό σκέφτεται αφενός να πουλήσει μέρος του κτήματός της στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, το οποίο διαθέτει και για γάμους και βαφτίσεις, αφετέρου δε να προχωρήσει στην έκδοση του βιβλίου της. 
 
Το βιβλίο έχει γραφτεί στα Αγγλικά και αυτή την ώρα μεταφράζεται στα Ελληνικά. Περιλαμβάνει τα πάντα: Από το πώς οδηγήθηκε στο διαζύγιο, πώς μπήκε στη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη, πόσο επηρέασε τη ζωή της, τι της είπε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, πώς αντέδρασαν τότε τα στελέχη του κόμματος, πώς στάθηκαν δίπλα της τα μέλη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας και πολλά άλλα, που λέγεται ότι θα δημιουργήσουν πάταγο, καθώς η Μαργαρίτα Παπανδρέου μιλά με ονόματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 03:06