search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:56
MENU CLOSE

Τον Ν. Κωνσταντόπουλο προτείνει για ΠτΔ ο Π. Παναγιωτόπουλος (Video)

02.09.2014 08:49
Τον Ν. Κωνσταντόπουλο προτείνει για ΠτΔ ο Π. Παναγιωτόπουλος (Video) - Media

Τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ, Νίκο Κωνσταντόπουλο πρότεινε για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας ωστόσο ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις.

Τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ, Νίκο Κωνσταντόπουλο πρότεινε για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας ωστόσο ότι εκφράζει προσωπικές  απόψεις.
 
«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ καθόταν στο τραπέζι και ανταποκρινόταν σε αυτό το κάλεσμα της εθνικής συνεννόησης και εθνικής συναίνεσης, να τακτοποιήσουμε το θέμα του προέδρου και μετά ο καθένας να κρατήσει τις θέσεις του και να προχωρήσουμε, θα μπορούσε να εξετάσει κανείς και άλλα πρόσωπα. Ακόμη σε ένδειξη επίτευξης της εθνικής ενότητας γύρω από το κορυφαίο πολιτειακό θέμα του αρχηγού της ελληνικής πολιτείας, εγώ θα έλεγα, γιατί όχι, και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο» υποστήριξε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
 
Ο κ. Κωνσνταντόπουλος έχει ζητήσει να μην εμπλέκεται το όνομά του στη σεναριολογία των ονομάτων για την Προεδρία και επισημάνθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής. Στα σχόλια αυτά ο Π. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι «ο κ. Κωνστναντόπουλος αδικεί τον εαυτό του γιατί παρασύρεται από την ακραία ρητορική της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ».


Ο Παναγιωτόπουλος προτείνει Κωνσταντόπουλο από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:50