search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:43
MENU CLOSE

Κεν Λόουτς: «Χαιρετισμοί, αλληλεγγύη και θερμά συγχαρητήρια» στις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

04.09.2014 06:17
Κεν Λόουτς: «Χαιρετισμοί, αλληλεγγύη και θερμά συγχαρητήρια» στις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ - Media

Μήνυμα συμπαράστασης στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ απέστειλε ο γνωστός Άγγλος σκηνοθέτης Κεν Λόουτς.

 
Μήνυμα συμπαράστασης στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ απέστειλε ο γνωστός Άγγλος σκηνοθέτης Κεν Λόουτς.
 
«Έμαθα από φίλους στην Αγγλία για την υπόθεσή σας. Τι ιστορία! Μας εμπνέει η δύναμη και η αποφασιστικότητά σας να αγωνιστείτε για τις δουλειές σας με αξιοπρεπείς μισθούς», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ στέλνει «χαιρετισμούς, αλληλεγγύη και τα πιο θερμά συγχαρητήρια» στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
 
Ολόκληρη επιστολή:
 
«Αγαπητές φίλες,
 
Έμαθα από φίλους στην Αγγλία για την υπόθεσή σας. Τι ιστορία! Μας εμπνέει η δύναμη και η αποφασιστικότητά σας να αγωνιστείτε για τις δουλειές σας με αξιοπρεπείς μισθούς.  Έχουμε κι εδώ πολλές υποθέσεις σαν τη δική σας, είμαι βέβαιος πως το γνωρίζετε. Η συνεχής πίεση για ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών μας  καταστρέφει τις υπηρεσίες και φέρνει φτώχεια και ανασφάλεια στους εργαζόμενους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι μεγάλες εταιρίες, που υποστηρίζονται από τους πολιτικούς, είναι τρομεροί εχθροί. Όμως, είστε κι εσείς τρομερές!
 
Έχουμε ανάγκη να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, όπως το λέτε. Ο Πωλ Λάβερτι, που γράφει τα σενάρια των ταινιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της ταινίας «Ψωμί και Τριαντάφυλλα», θα βρεθεί στην Αθήνα στα τέλη του Οκτώβρη για μερικές μέρες (25-27 Οκτωβρίου). Έχει φορτωμένο πρόγραμμα στο εκεί φεστιβάλ, αλλά ελπίζει να μπορέσει να συναντηθεί μαζί σας τότε.
 
Στο μεταξύ, όλοι μας εδώ σας στέλνουμε χαιρετισμούς, αλληλεγγύη και τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια.
 
Ειλικρινά δικός σας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:43