search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Η FIBA ξύπνησε και ερευνά την ήττα της Αυστραλίας από την Αγκόλα

08.09.2014 16:45
Η FIBA ξύπνησε και ερευνά την ήττα της Αυστραλίας από την Αγκόλα - Media

Οι Αυστραλοί εμφανίστηκαν σαφώς… αδιάφοροι στον αγώνα, ηττήθηκαν με 91 – 83 και έτσι δεν έπεσαν πάνω στην ομάδα των ΗΠΑ στη φάση των «16». Αυτό που όλοι κατάλαβαν αποφάσισε να το διερευνήσει η FIBA, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Αυστραλίας από την Τουρκία.

«Ξύπνησε» η FIBA και αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα για τον αγώνα της Αυστραλίας με την Αγκόλα, που έγινε την Πέμπτη (4/9) την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.
 
Οι Αυστραλοί εμφανίστηκαν σαφώς… αδιάφοροι στον αγώνα, ηττήθηκαν με 91 – 83 και έτσι δεν έπεσαν πάνω στην ομάδα των ΗΠΑ στη φάση των «16». Αυτό που όλοι κατάλαβαν αποφάσισε να το διερευνήσει η FIBA, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Αυστραλίας από την Τουρκία, που το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ στη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η FIBA ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο η Αυστραλία ηττήθηκε 91-83 από την Ανγκόλα, για τον τέταρτο όμιλο, στα Κανάρια την περασμένη Πέμπτη (4/9). Η συμπεριφορά της Αυστραλίας στο παρκέ προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στους φίλους και ειδικούς του μπάσκετ. 

Υπάρχει μεγάλη υποψία πως η Αυστραλία έχασε το παιχνίδι, προκειμένου να αποφύγει τις ΗΠΑ στα ημιτελικά. Η ομοσπονδία της Αυστραλίας έχει τη δυνατότητα να πάρει θέση επί του θέματος προτού η FIBA προχωρήσει τη διαδικασία και ορίσει τις προβλεπόμενες ποινές». 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:22