search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:02
MENU CLOSE

Τελικά έχει σχέση η Πάρις Χίλτον με 400 κιλά κοκαΐνης;

09.09.2014 12:20
Τελικά έχει σχέση η Πάρις Χίλτον με 400 κιλά κοκαΐνης; - Media

Μια τοπική εφημερίδα της Κόστα Ρίκα ενέπλεξε το όνομα της Πάρις Χίλτον και της οικογένειάς της, σε μια τεράστια επιχείρηση κατάσχεσης ναρκωτικών στην περιοχή Guanacaste.

Μια τοπική εφημερίδα της Κόστα Ρίκα ενέπλεξε το όνομα της Πάρις Χίλτον και της οικογένειάς της, σε μια τεράστια επιχείρηση κατάσχεσης ναρκωτικών στην περιοχή Guanacaste.
 
Η εφημερίδα Diario Extra, αναφερόμενη στη σύλληψη επτά ατόμων κατά τον εντοπισμό 400 κιλών κοκαΐνης και περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων, συνέδεσε την Πάρις Χίλτον με το ράντσο Horizonte, στο οποίο έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας, ισχυριζόμενη ότι οι γονείς της εθεάθησαν στο ράντσο.
 
Από την πλευρά της, η βοηθός εισαγγελέα της περιοχής, Λιλιάνα Ζαμόρα, δήλωσε ότι το ράντσο είναι εταιρικής ιδιοκτησίας στην οποία εμπλέκονται αρκετοί Αμερικανοί μέτοχοι και φέρεται να έχει και το όνομα «Χίλτον» στη φίρμα του, σύμφωνα με εργαζόμενους σ’ αυτό. Δεν ήταν όμως σε θέση να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε σχέση της οικογένειας Χίλτον με το ράντσο. Παράλληλα, σημείωσε ότι, μέχρι στιγμής, δεν θεωρούνται ύποπτοι οι ιδιοκτήτες του ράντσου.
 
Σημειώνεται ότι την Κυριακή, μετά από δίμηνη έρευνα, οι αρχές της Κόστα Ρίκα διέκοψαν μια συναλλαγή ναρκωτικών σε διάδρομο προσγείωσης του ράντσο Horizonte. Οι συλληφθέντες επιχειρούσαν να φορτώσουν 400 κιλά κοκαίνης, έναντι περίπου δύο εκατομμυρίων δολαρίων.
 
Οι έρευνες συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02