search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:52
MENU CLOSE

Παναγιωτόπουλος: Εάν δεν βελτιωθεί το κλίμα θα χάσουμε τις εκλογές (Video)

10.10.2014 06:30
Παναγιωτόπουλος: Εάν δεν βελτιωθεί το κλίμα θα χάσουμε τις εκλογές (Video) - Media

«Εάν δεν βελτιωθεί το κλίμα και εκλογές θα έχουμε και θα χαθούν οι εκλογές» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Εάν δεν βελτιωθεί το κλίμα και εκλογές θα έχουμε και θα χαθούν οι εκλογές» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος.
 
Ο πρώην υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, άσκησε κριτική στην υπερφορολόγηση και τόνισε ότι με αυτό το κλίμα, οι εκλογές θα χαθούν. Επιτέθηκε ταυτόχρονα στο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η πιθανή εκλογή ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει την «προσπάθεια για την ανόρθωση του τόπου σε μία πολιτική περιπέτεια για τη χώρα και το λαό μας».
 
Για να ανατραπεί το κλίμα υπέρ της συγκυβέρνησης ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι πρέπει αρχικά για υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις Σαμαρά και να προχωρήσει η κυβέρνηση σε φοροελαφρύνσεις. «Πνίγεται το μεσαίο νοικοκυριό από την υπερφορολόγηση. Για μένα που είμαι φιλελεύθερος είναι τρομακτικό κόμματα αστικά να τιμωρούν την αστική ιδιοκτησία, πρέπει να υπάρξουν μέτρα αποκλιμάκωσης της φορολογίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δηλώσεις Παναγιωτόπουλου από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:52