Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αστυνομικός στη Νέα Υόρκη πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε σε συναδέλφους του με ένα τσεκούρι.
Αστυνομικός στη Νέα Υόρκη πυροβόλησε και σκότωσε ένα άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε σε συναδέλφους του με ένα τσεκούρι.
Ο άνδρας, περίπου 30 ετών είχε στήσει ενέδρα τους 4 αστυνομικούς που περιπολούσαν σε πολυσύχναστο δρόμο στο Queens, έβγαλε το τσεκούρι και τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένας από τους αστυνομικούς.
Δύο από τους αστυνομικούς πυροβόλησαν και σκότωσαν τον άνδρα με το τσεκούρι.
Τα κίνητρα της επίθεσης ερευνώνται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Το περιστατικό συνέβη μόλις μία ημέρα μετά το τραγικό περιστατικό στην Οτάβα προκάλεσε ερωτήματα για το αν η επίθεση σχετίζεται με την τρομοκρατία. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.
Πηγή: rt.com
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.