search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου

12.11.2014 22:00
oldphotosprotoselido-teliko_13.111415817688.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Καστελόριζο, τα νέα Ίμια» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την κλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα τετελεσμένα που προσπαθεί να δημιουργήσει η Άγκυρα.

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Καστελόριζο, τα νέα Ίμια» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την κλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα τετελεσμένα που προσπαθεί να δημιουργήσει η Άγκυρα.
 
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Η εκλογική «εισπήδηση» του Τσίπρα στα χωρικά ύδατα του Σαμαρά. Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ τρέχουν να καλύψουν τον χαμένο διπλωματικό χρόνο.
 
ΦΟΥΧΤΕΛ: Ο πραγματικός ρόλος του… Δούρειου Ίππου της Μέρκελ στην Ελλάδα. Ο «Φούχτουλος», «Καμηλιέρης», ή «Χλαμύδας» τρώει κοψίδια και στύβει τη χώρα.
 
ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Η «μεγάλη ιδέα» της τροϊκανής αναθεώρησης και ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνταγματική αναθεώρηση της ΝΔ «θυσία» στο βωμό των πολιτικών αδιεξόδων της κυβέρνησης.

ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ: Η νέα «μπίζνα» των μεγάλων πολυεθνικών βιομηχανιών του καπνού. Τεράστια τα ποσά από την πώληση, τεράστια και τα συμφέροντα. 
 
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»: Πέρης Ιερεμιάδης: Η επιστροφή του «Αγριόγατου»… / Δυνατό «Τρίτο Κύμα» κατά του ναζισμού / Η αφανής ηρωίδα του Σεζάν / Ο Ταραντίνο βγαίνει σε σύνταξη / Bull: Συνένοχοι σε μια μοχθηρή ταυρομαχία για τη ζωή τους / Η ζωή σαν αντικατοπτρισμός
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:22