search
ΣΑΒΒΑΤΟ 22.11.2025 08:51
MENU CLOSE

Εκλογές το Νοέμβριο του 2015 θέλει ο Θεοδωράκης

30.11.2014 17:53
Εκλογές το Νοέμβριο του 2015 θέλει ο Θεοδωράκης - Media

Την ανάγκη να υπάρξει πολιτική συμφωνία για εκλογές το Νοέμβριο του 2015, για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και για αλλαγές στο Σύνταγμα και τον εκλογικό νόμο, εξέφρασε σήμερα, από την Πάτρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του Ποταμιού

 
Την ανάγκη να υπάρξει πολιτική συμφωνία για εκλογές το Νοέμβριο του 2015, για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και για αλλαγές στο Σύνταγμα και τον εκλογικό νόμο, εξέφρασε σήμερα, από την Πάτρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του Ποταμιού. Παράλληλα, διατύπωσε την πρόταση να ορίσει ο Πρωθυπουργός αναπληρωτές υπουργούς από τον ΣΥΡΙΖΑ, στα κρίσιμα υπουργεία, που σχετίζονται στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
 
Όπως εξήγησε ο Σταύρος Θεοδωράκης: «Τα ζητήματα του χρέους και των σχέσεων με την Ευρώπη δεν είναι θέματα τριών μηνών ή ενός έτους, αλλά θα υπάρξουν δεσμεύσεις μακροχρόνιες». Στην συνέχεια τόνισε ότι το κόμμα, που κέρδισε τις ευρωεκλογές, πρέπει να έχει παρουσία στους τομείς των ευρωπαϊκών διαπραγματεύσεων, ενώ στη χειρότερη περίπτωση, όπως ανέφερε, «οι αναπληρωτές υπουργοί θα κερδίσουν μια γνώση». Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, «στην χώρα δεν υπάρχουν περιθώρια, αυτά που θα μας δεσμεύσουν, να συνεχίζουν να μας διχάζουν». Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να υπάρχει πατριωτική ομάδα που θα διαπραγματευτεί το χρέος. Δεν είναι θέμα του Σαμαρά, όπως και δεν θα είναι αύριο του Τσίπρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.11.2025 08:48