Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νεκρός βρέθηκε επιβάτης του Blue Star 2, μετά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Ρόδου.
Νεκρός βρέθηκε επιβάτης του Blue Star 2, μετά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Ρόδου τα ξημερώματα χθες.
Ο άτυχος 52χρονος βρέθηκε στο σαλόνι του πλοίου, χωρίς τις αισθήσεις του. Επειδή το πλοίο ταξίδευε νύχτα πιθανώς οι υπόλοιποι επιβάτες πίστευαν πως ο 52χρονος ταξιδιώτης απλώς κοιμόταν.
Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.