search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Διάρρηξη σε κτήμα στο Κορωπί – «Θησαυρό» βρήκαν οι δράστες (Photos & Videos)

09.12.2014 11:05
Διάρρηξη σε κτήμα στο Κορωπί – «Θησαυρό» βρήκαν οι δράστες (Photos & Videos) - Media

Διάρρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε κτήμα στο Κορωπί, με τους δράστες να αρπάζουν ολόκληρο «θησαυρό», μεγάλο χρηματικό πόσο καθώς και πολλές λίρες Αγγλίας.

 
Διάρρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε κτήμα στο Κορωπί, με τους δράστες να αρπάζουν ολόκληρο «θησαυρό», μεγάλο χρηματικό πόσο καθώς και πολλές λίρες Αγγλίας.
 
Οι διαρρήκτες έμειναν μέσα στο σπίτι τουλάχιστον έξι ώρες. Από τις 10 το βραδύ της Κυριακής έως πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας, θέτοντας πρώτα εκτός λειτουργίας το συναγερμό και καθώς δεν υπήρχε νυκτοφύλακας.


 
Οι δράστες έκαναν άνω κάτω τους χώρους του κυρίως κτηρίου ψάχνοντας για χρήματα και αντικείμενα αξίας, αδιαφορώντας μονό για τις κάβες των κρασιών. Και κατέληξαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη οπού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο βάρους 500 κιλών με 29.000 ευρώ μετρητά, οικογενειακά κειμήλια και 30 χρυσές λίρες Αγγλίας.
 
Με ηλεκτρικό πριόνι, τσεκούρι και ηλεκτρικό κόφτη χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να το διαρρήξουν και ανενόχλητοι μα το αδειάσουν.

Οι ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί το πρωί της Δευτέρας, όταν έφθασαν για να ανοίξουν την κάβα. Η ζημιά υπολογίζεται σε παραπάνω από 100.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55