Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ισπανός επιχειρηματίας έριξε το αυτοκίνητό του, στο οποίο είχε φορτώσει δύο φιάλες βουτανίου, στην έδρα του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος (PP), ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ισπανός επιχειρηματίας έριξε το αυτοκίνητό του, στο οποίο είχε φορτώσει δύο φιάλες βουτανίου, στην έδρα του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος (PP), ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο άνδρας συνελήφθη. Οι φιάλες δεν εξερράγησαν.
«Ένας άνδρας έριξε το αυτοκίνητό στην πρόσοψη της έδρας του Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο φιάλες βουτανίου και ένας εκρηκτικός μηχανισμός», που δεν εξερράγησαν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Δεν υπάρχουν τραυματίες», πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
«Ο άνδρας είναι επιχειρηματίας που έχει χάσει τα πάντα», διευκρίνισε.
Η περιοχή έχει αποκλεισθεί από την αστυνομία, ενώ πυροτεχνουργοί εξετάζουν το αυτοκίνητο.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.