Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με 6,5 μονάδες προηγείται της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, στην νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για τοTvxs.
(Αναδημοσίευση από tvxs.gr)
Με 6,5 μονάδες προηγείται της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, στην νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για τοTvxs. Στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος και προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, οι περισσότεροι (40%) θεωρούν ως καλύτερη εξέλιξη μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προηγείται συντριπτικά και στην παράσταση νίκης. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται στην δημοφιλία και στην καταλληλότητα ως πρωθυπουργός. Μια μεγάλη πλειοψηφία θεωρεί ότι η εκλογή του Σ. Δήμα με τις ψήφους των δύο πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών, θα ήταν αρνητική για την δημοκρατία. Λίγοι ανησυχούν ότι η χώρα θα βγει από την ευρωζώνη αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής φθάνει το 35% και φλερτάρει με την αυτοδυναμία.
Πρόθεση ψήφου
Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου(κεντρικός πίνακας) ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,9% ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 23,4%. Τρίτη… δύναμη αναδεικνύονται οι αναποφάσιστοι με ποσοστό 11,7%. Ακολουθούν το Ποτάμι με 7,1%, η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ με 3,8%, το ΠΑΣΟΚ ΜΕ 3,3%, οι ΑΝΕΛ με 2,6% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,2%.



Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.