search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:03
MENU CLOSE

«Δεν θα με κάνουν να σωπάσω», λέει η γυναίκα που κατηγορεί Βρετανό πρίγκιπα ότι την χρησιμοποιούσε ως σκλάβα του σεξ

03.01.2015 13:40
«Δεν θα με κάνουν να σωπάσω», λέει η γυναίκα που κατηγορεί Βρετανό πρίγκιπα ότι την χρησιμοποιούσε ως σκλάβα του σεξ - Media

Η γυναίκα που κατέθεσε μήνυση στις ΗΠΑ, στην οποία εμπλέκει το όνομα του πρίγκιπα Άντριου, και υποστηρίζει πως είχε υπάρξει σεξουαλική σκλάβα όταν ήταν ανήλικη, δήλωσε σήμερα πως δεν θα επιτρέψει να την "υποχρεώσουν να σωπάσει".

Η γυναίκα που κατέθεσε μήνυση στις ΗΠΑ, στην οποία εμπλέκει το όνομα του πρίγκιπα Άντριου, και υποστηρίζει πως είχε υπάρξει σεξουαλική σκλάβα όταν ήταν ανήλικη, δήλωσε σήμερα πως δεν θα επιτρέψει να την "υποχρεώσουν να σωπάσει".

Η γυναίκα αυτή, η οποία βρίσκεται στο κέντρο μιας υπόθεσης που προβάλλεται στα πρωτοσέλιδα όλων των βρετανικών εφημερίδων, υποστηρίζει στη μήνυσή της πως εξαναγκάσθηκε, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη, να "έχει σεξουαλικές σχέσεις" με τον δούκα της Υόρκης στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική, στη διάρκεια οργίων στα οποία συμμετείχαν και άλλα ανήλικα κορίτσια.

Γνωστή μόνο με το ψευδώνυμο "Τζέιν Ντο 3", η γυναίκα λέει πως ενήργησε με διαταγή του Τζέφρι Επστάιν, ενός πάμπλουτου τραπεζίτη της Ουόλ Στριτ και στενού φίλου του πρίγκιπα που καταδικάσθηκε το 2008 επειδή είχε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ανήλικων ιερόδουλων.

Δεν έχουν αναφερθεί ημερομηνίες, όμως η "Τζέιν Ντο 3" υποστηρίζει πως υπήρξε "σεξουαλική σκλάβα" του Τζέφρι Επστάιν από το 1999 ως το 2002.

Η μηνύτρια αναφέρει επίσης τον Άλαν Ντέρσοβιτς, ο οποίος είναι ένας από τους δικηγόρους του Επστάιν και ένας από τους πιο γνωστούς αμερικανούς νομικούς.
Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, αυτός ο καθηγητής του Χάρβαρντ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως είναι αναμιγμένος στην υπόθεση και κατηγόρησε τη μηνύτρια ότι "κατασκεύασε αυτή την ιστορία" και να αποσπάσει χρήματα από τον Επστάιν.
"Είμαι λευκός σαν το χιόνι και θα υπερασπίσω τον εαυτό μου διότι δεν έχω τίποτε να κρύψω", ανακοίνωσε.

"Αυτού του είδους οι επιθέσεις εναντίον μου είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο τα θύματα σεξουαλικών καταχρήσεων συνήθως σιωπούν και έτσι είχε συμβεί και μ' εμένα. Όμως αυτό θα αλλάξει. Δεν θα αφήσω να με εκφοβίσουν και να με υποχρεώσουν στη σιωπή", αντέδρασε άμεσα σήμερα η μηνύτρια με μια ανακοίνωσή της προς την εφημερίδα "Γκάρντιαν".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του πρίγκιπα Άντριου, δεύτερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και πέμπτου στην τάξη διαδοχής του βρετανικού θρόνου, αναφέρεται στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης.

Όμως αυτή τη φορά ακόμη και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που συνήθως τηρούν σε τέτοιες συνθήκες αξιοπρεπή σιωπή, επέλεξαν να αντιδράσουν.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες, Παρασκευή, τα ανάκτορα υποστηρίζουν πως "οποιοσδήποτε ισχυρισμός σύμφωνα με τον οποίο απρεπείς πράξεις έγιναν με μια ανήλικη" είναι "κατηγορηματικά ψευδής".

Πολλές εφημερίδες επανέρχονται με λεπτομέρειες στη φιλική σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Άντριου και τον Τζέφρι Επστάιν, οι οποίοι συνήθιζαν να κάνουν μαζί διακοπές.

Η σχέση τους είχε ήδη σχολιασθεί εκτενώς όταν ο πρίγκιπας Άντριου είχε υποχρεωθεί το 2011 να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του ως ειδικού αντιπροσώπου της βρετανικής κυβέρνησης για το διεθνές εμπόριο λόγω των ύποπτων σχέσεών του με τον Επστάιν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:02