search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:58
MENU CLOSE

Ώρα κρίσης για τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό

05.01.2015 09:23
Ώρα κρίσης για τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Media

Η αλλαγή του χρόνου δεν έφερε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού που συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις με τις οποίες ολοκλήρωσε το 2014

Η αλλαγή του χρόνου δεν έφερε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού που συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις με τις οποίες ολοκλήρωσε το 2014 (με εξαίρεση το ματς με την Καλλονή). Η εικόνα της ομάδας απέναντι στον Πλατανιά ήταν κακή και η ανησυχία είναι έκδηλη στις τάξεις της ομάδας.
 
Από χθες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί απομάκρυνσης του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία, ωστόσο από την ΠΑΕ διέρρευσε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Κανείς όμως δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά επ’ αυτού, καθώς η παρατεταμένη αγωνιστική κρίση στην ομάδα και οι αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα του κόσμου δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά.
 
Χθες αμέσως μετά το ματς με τον Πλατανιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δίωρη σύσκεψη στη σουίτα του με τους Γιάννη Βρέντζο, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά. Και παρότι λέγεται πως αυτή είχε κατά βάση μεταγραφικό χαρακτήρα, αποκλείεται να μη συζητήθηκε η εικόνα της ομάδας και τα αίτια αυτής.
 
Κάποιες φήμες θέλουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αποφασίζει εντός της ημέρας για την τύχη του Μίτσελ. Μια απόφαση που δεν είναι εύκολη, καθώς εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να βρεθεί κι αντικαταστάτης αφού έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Λέγεται πως ήδη έχει δοθεί εντολή για «χτένισμα» της αγοράς για αξιόλογους προπονητές, με έμφαση στην Ιβηρική. Κάποιες άλλες φήμες θέλουν τον Ισπανό προπονητή να παραμένει κανονικά στη θέση του, αλλά τα επόμενα παιχνίδια, ειδικά αυτό της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, να αποτελούν κριτήρια για την παραμονή του. Ίδωμεν…
 
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:46