search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Αμβρόσιος για Αρβανίτη: «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!»

12.01.2015 14:11
Αμβρόσιος για Αρβανίτη: «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!» - Media

Επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου και διευθυντή του 105.5 «στο Κόκκινο» Κώστα Αρβανίτη εξαπολύει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου και διευθυντή του 105.5 «στο Κόκκινο» Κώστα Αρβανίτη εξαπολύει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.
 
Αφορμή, ο χαρακτηρισμός «μ@λ@κ@ς» που απέδωσε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Λαμία.
 
Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Αμβρόσιος παραδίδει… μαθήματα δημοσιογραφίας, καταλήγοντας στη διαπίστωση ότι ο δημοσιογράφος «ήταν μια πολύ σοβαρή και αξιοσέβαστη προσωπικότης» πριν «ανακαλυφθή αυτό το Κουτί του Διαβόλου, που ονομάζεται τηλεόρασις».
 
«Αφορμή για να καταγράψουμε τα παραπάνω», συνεχίζει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, «μας έδωσε ένας τάχα τις και δημοσιογράφος, ο οποίος ετόλμησε να υβρίση από τηλεοπτικό κανάλι και άρα δημοσίως τον Πρωθυπουργό της Χώρας, όποιος και άν είναι αυτός, σε οποιοδήποτε πολιτικό σχήμα και χρώμα και αν ανήκει!»
 
«Ο Πρωθυπουργός είναι κορυφαίος Θεσμός! Αν δε σου αρέσει, τον καταψηφίζεις! Δεν σου επιτρέπεται όμως να τον υβρίζης, πολύ δε περισσότερο να τον αποκαλής «μ@λ@κ@!!!! Ντροπή σας, κύριε!».
 
Ο Αμβρόσιος έκπληκτος διαπιστώνει ότι κάποτε ο Κ. Αρβανίτης δούλευε στην ΕΡΤ:
 
«Στη συνέχεια σας παραθέτουμε το σχετικό video και μια-δυό φωτογραφίες του τολμητία δημοσιογραφίσκου, οι οποίες αποκαλύπτουν τον άνθρωπο. Θυμηθήτε το ρητόν: «οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
 
Οι φωτογραφίες έχουν ληφθή από την οθόνη της τηλεοράσεως κατά την διάρκεια εκπομπής της ΕΡΤ, τότε που ο κύριος αυτός είχε την ευθύνη της πρωϊνής ενημερωτικής εκπομπής! Οι φωτογραφίες αυτές είναι αυθεντικές, δεν έχουν υποστή κάποια επεξεργασία!».
 
Και καταλήγει επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς στον διευθυντή του «Κόκκινου»:
 
«Αφιερώνουμε, λοιπόν, το σημερινό σημείωμά μας στον υβριστή του κ. Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά με τον τίτλο: «Είπε ο γάϊδαρος, τον πετεινό κεφάλα»!!!!!
 
Σημειώστε, παρακαλώ, ότι ούτε ο δημοσιογραφάκος αυτός είναι «γάϊδαρος», ούτε και ο Πρωθυπουργός «πετεινός».
 
Η παροιμία όμως έχει ένα πολύ σημαντικό και μάλιστα πολύ εκφραστικό μήνυμα. Καθώς επίσης και οι φωτογραφίες!
 
Κύριε δημοσιογράφε είσθε Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ!».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:26