search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:16
MENU CLOSE

Ντινόπουλος για Κουβέλη: Αυτός πληρώθηκε καλά – ΔΗΜΑΡ: Η ΝΔ να αποδοκιμάσει τον υβριστή (video)

12.01.2015 12:02
Αποχωρεί από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ο Κουβέλης - Media

«Αυτός πληρώθηκε καλά» ακούγεται να λέει ο Αργύρης Ντινόπουλος, για τον Φώτη Κουβέλη σε βίντεο από συγκέντρωση σε σπίτι. ΔΗΜΑΡ: Η ΝΔ να αποδοκιμάσει τον υβριστή.

«Αυτός πληρώθηκε καλά» ακούγεται να λέει ο Αργύρης Ντινόπουλος, για τον Φώτη Κουβέλη σε βίντεο από συγκέντρωση σε σπίτι. Το βίντεο αφού πρώτα πήρε δημοσιότητα, έγινε "ιδιωτικό" από τον χρήστη που το ανέβασε, όμως όπως ήταν φυσικό, τελικώς ξανανέβηκε από άλλη πηγή…

ΔΗΜΑΡ: Η ΝΔ να αποδοκιμάσει τον υβριστή

Σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, σημειώνει: «Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά.»

Η απάντηση του Α. Ντινόπουλου
 
«Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να  βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα ! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στοάδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( « Πληρώθηκε καλά !» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που , αφού  τον  έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές , μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!»

ΣΥΡΙΖΑ: Απάραδεκτα τα όσα λέει ο Α. Ντινόπουλος

Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44