search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Νικόλ Κίντμαν και Κρίστιαν Μπέιλ στην Μπερλινάλε (Photos)

14.01.2015 14:49
Νικόλ Κίντμαν και Κρίστιαν Μπέιλ στην Μπερλινάλε (Photos) - Media

Οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν σήμερα προσθέτουν κινηματογραφικό ενδιαφέρον αλλά και χολιγουντιανή λάμψη στο 65 Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 15 Φλεβάρη. 

Οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν σήμερα προσθέτουν κινηματογραφικό ενδιαφέρον αλλά και χολιγουντιανή λάμψη στο 65 Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 15 Φλεβάρη.
                   Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η νέα ταινία του Βέρνερ Χέρτσκογκ, «Η βασίλισσα της ερήμου» (Queen of the desert) με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίντμαν δίπλα στους Τζέιμς Φράνκο, Ρόμπερτ Πάτινσον και Ντέμιαν Λούις. Πρόκειται για ένα χρονικό  που ακολουθεί την Γερτρούδη Μπελ μια αρχαιολόγο-ερευνήτρια η οποία θα αναμετρηθεί με τα πάθη της. Με περιέργεια αναμένουμε και το «Ημερολόγιο μιας καμαριέρας» του Μπενουά Ζακό με την Λεά Σεντού αλλά και τον «Κύριο Χολμς» του Μπιλ Κόντον, όπου ο Ιαν Μακ Κέλεν υποδύεται έναν γερασμένο Σέρλοκ Χολμς…
                    Στις νέες ταινίες του Διαγωνιστικού θα βρούμε επίσης την «Βικτόρια» του Σεμπάστιαν Σίπερ (Γερμανία), το «Ταξί» του κατατρεγμένου στην χώρα του Ιρανού σκηνοθέτη Τζαφάρ Παναχί, την συμπαραγωγή Βιετνάμ/ Γερμανίας / Ολλανδίας και Γαλλίας «Μεγάλος πατέρας, μικρός πατέρας και άλλες ιστορίες» του Βιετναμέζου Ντι Φαν Ντανγκ και την πολωνέζικη ταινία «Body» της Μαλγκορζάτα Σουμόφσκα. 
                  Αν αναρωτιέστε για ελληνική παρουσία, υπάρχει, αλλά πίσω από τις κάμερες. Η Faliro House του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου έχει χρηματοδοτήσει το «Knight of cups», την τελευταία ταινία του Αμερικανού  Τέρενς Μάλικ με πρωταγωνιστές τον Κρίστιαν Μπέιλ, την Νάταλι Πόρτμαν και την Κέιτ Μπλάνσετ. 
                  Το Φεστιβάλ θα ανοίξει  το «Κανείς δε θέλει τη νύχτα» της Ισπανίδας Ιζαμπέλ Κοιξέτ με πρωταγωνίστρια την Ζιλιέτ Μπινός. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Ντάρεν Αρονόφσκι.

Βέρνερ Χέρτσκογκ και Νικόλ Κίντμαν σε φωτό από τα γυρίσματα της ταινίας «Η βασίλισσα της ερήμου»

Κρίστιαν Μπέιλ και Νάταλι Πόρτμαν από τα γυρίσματα του «Knight of cups»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44