search
ΤΡΙΤΗ 28.10.2025 13:31
MENU CLOSE

Κάλεσμα Τσίπρα στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης

30.01.2015 05:26
Δημοσκόπηση Public Issue: Ο Τσίπρας θα τα καταφέρει εκτιμά το 70% - Media

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, τηλεφώνησε το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «για να τον συγχαρεί για τη νίκη του»

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, τηλεφώνησε το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «για να τον συγχαρεί για τη νίκη του», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του.

Όπως σημειώνεται, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης τηλεφώνησε στον Έλληνα πρωθυπουργό για να τον συγχαρεί, επίσης, για το γεγονός ότι «κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας έθεσε το ζήτημα της ανισότητας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο δήμαρχος εξέφρασε την αλληλεγγύη της Νέας Υόρκης προς την Ελλάδα, στον κοινό αγώνα κατά της ανισότητας και επισήμανε πως η νίκη του πρωθυπουργού στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα προς τους προοδευτικούς σε όλο τον κόσμο. 

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη Νέα Υόρκη και την κατονόμασε ως μία από τις πιο εκπληκτικές πόλεις στον κόσμο. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον δήμαρχο να επισκεφθεί την Ελλάδα και ο δήμαρχος εξέφρασε ενδιαφέρον για την επίσκεψη στο μέλλον»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.10.2025 13:29