search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:52
MENU CLOSE

Το τελευταίο αντίο στον Ντέμη Ρούσσο

30.01.2015 12:58
Το τελευταίο αντίο στον Ντέμη Ρούσσο - Media

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του αποχαιρέτησαν σήμερα Παρασκευή τον Ντέμη Ρούσσο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. 

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του αποχαιρέτησαν σήμερα Παρασκευή τον Ντέμη Ρούσσο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο καλλιτέχνης πέθανε σε ηλικία 68 ετών τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου  έπειτα από μακρόχρονη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.
 
Πλήθος συναδέλφων του καλλιτεχνών βρέθηκαν στην κηδεία. Ανάμεσα τους η Μαρίζα Κωζ, ο Πασχάλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, αλλά και ο Νίκος Αλιάγας. Το «παρών» έδωσε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρνς Κουίκ. Στεφάνια έστειλαν, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, αλλά και ο πρέσβης της Αιγύπτου, η Νάνα Μούσχουρη, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, κ.α. 
 
«Ντέμη φίλε μου, μόλις έφτασα στο Λονδίνο και έμαθα ότι αποφάσισες να κάνεις το μακρύ ταξίδι. Είμαι σοκαρισμένος γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη τόσο σύντομα. Η φύση σου έδωσε αυτή τη μαγική φωνή που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ ευτυχισμένους. Όσο για μένα, κρατώ αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί εκείνες τις πρώτες ημέρες και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος όπου και αν βρίσκεσαι» ήταν το μήνυμα του φίλου και πρώην συνεργάτη του, Βαγγέλη Παπαθανασίου
 
Η Νάνα Μούσχουρη είχε δηλώσειστο γαλλικό ραδιόφωνο RTL: «Είχε μία υπέροχη φωνή, ταξίδευε στον κόσμο. Αγαπούσε αυτό που έκανε. Ήταν καλλιτέχνης, φίλος. Ελπίζω να βρίσκεται σε έναν καλύτερο κόσμο».
 
Ύστερα από αίτημα της οικογένειας τα χρήματα που θα δίνονταν για στεφάνια, θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:52