search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Αύριο η συνάντηση Σαπέν – Βαρουφάκη

31.01.2015 13:40
Αύριο η συνάντηση Σαπέν - Βαρουφάκη - Media

Με τον Γάλλο ομόλογό του συναντάται αύριο το απόγευμα ο Γιάννης Βαρουφάκης.

  
Με τον Γάλλο ομόλογό του συναντάται αύριο το απόγευμα ο Γιάννης Βαρουφάκης. Η συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδας (17:00 ώρα Γαλλίας), ενώ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Tύπου στις 19:30 ώρα Έλλαδας (18:30 ώρα Γαλλίας), ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του κυρίου Βαρουφάκη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Έλληνα υπουργού. Για το ζήτημα της Ελλάδας πάντως είχαν ραντεβού σήμερα Φ. Ολάντ και Π. Μοσκοβισί. Η γαλλική πλευρά εμφανίστηκε αρνητική για το θέμα της διαγραφής, αλλά συζητά αναδιάρθρωση.
 
Με τον υπουργό οικονομικών της Γαλλίας Μ. Σαπέν (φωτ.) θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Γ. Βαρουφάκης. Σήμερα είχαν  συνάντηση οι Φ. Ολάντ και Π. Μοσκοβισί για το θέμα αυτό. 

Oι δυο άνδρες απέκλεισαν το ενδεχόμενο διαγραφής χρέους αλλά εμφανίστηκαν έτοιμοι να συζητήσουν τεχνικές δυνατότητες αναδιάρθρωσης, όπως η μείωση των επιτοκίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρουφάκης θα έχει συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογό του, Τζορτζ Οζμπορν, τη Δευτέρα το πρωί, ενώ την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί στη Ρώμη με τον Ιταλό υπουργό Οικονομικών, Πιέρ Κάρλο Παντόαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55