Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συνάντηση είχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρμόδιος για τα θέματα της οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης με τον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα.
Συνάντηση είχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρμόδιος για τα θέματα της οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης με τον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα. Η συζήτηση των δυο περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της πορείας της οικονομίας καθώς και της ενδυνάμωσης του αναπτυξιακού τους ρυθμού.
Είναι μια από τις πολλές συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο των επαφών με βασικούς «παίκτες» της οικονομικής σκηνής ο Γιάννης Δραγασάκης καθώς έχει το γενικό κουμάντο στα θέματα οικονομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, τη διαδικασία επανεκκίνησής της και τη συμβολή του τραπεζικού συστήματος.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.