search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο κρατουμένου στις φυλακές Δομοκού

03.02.2015 12:11
Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο κρατουμένου στις φυλακές Δομοκού - Media

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες και η αίτια θανάτου κρατουμένου στις φυλακές Δομοκού, καθώς και ενδεχόμενες ευθύνες, διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος.

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες και η αίτια θανάτου κρατουμένου στις φυλακές Δομοκού, καθώς και ενδεχόμενες ευθύνες, διέταξε, την Τρίτη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο νεκρός ήταν κρατούμενος στις κοινές πτέρυγες των φυλακών Δομοκού.
 
Ο κ. Παρασκευόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για τον αιφνίδιο θάνατο του κρατουμένου και τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.
 
Σημειώνεται ότι αναμένεται η ολοκλήρωση από το ΑΣΕΠ νόμιμων διαδικασιών για την πλήρωση δύο θέσεων μόνιμων γιατρών στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού και – όπως αναφέρει ο υπουργός – θα ζητηθεί άμεσα η επίσπευση των διαδικασιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:04