search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:55
MENU CLOSE

Πάνος Παναγιωτόπουλος: Στηρίζουμε τον Τσίπρα στη διαπραγμάτευση – «Άδειασε» Σαμαρά-Παπαμιμίκο

05.02.2015 06:27
Διέρρηξαν αυτοκίνητο πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας - Media

 Σε εντελώς διαφορετική γραμμή από την επίσημη της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξή του. «Στηρίζουμε Τσίπρα στη διαπραγμάτευση» δήλωσε.

 Σε εντελώς διαφορετική γραμμή από την επίσημη της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξή του. «Στηρίζουμε Τσίπρα στη διαπραγμάτευση» δήλωσε.
 
Ο πρώην υπουργός, ο οποίος δεν εξελέγη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου από το ψηφοδέλτιο της B’ Αθήνας. Μιλώντας στο κανάλι Kontra και στον Αιμίλιο Λιάτσο, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά, ότι η ΝΔ ως πατριωτική δύναμη πρέπει «να στηρίξει τον Τσίπρα στη διαπραγμάτευση», ενώ χαρακτηριστικά κάλεσε τον Υπουργό Οικονομικών «να αφήσει ο Βαρουφάκης στην άκρη, αυτούς τους ανόητους που μιλάνε για κωλοτούμπα».
 
Ο πρώην υπουργός, δεν αρκέστηκε να τοποθετηθεί στα ανοιχτά ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά μίλησε παράλληλα τόσο για τα εσωτερικά ζητήματα της ΝΔ, όσο και για κεντρικές επιλογές του κόμματός του. Άδειασε τις αποφάσεις της πρώην κυβέρνησης, όπως τον ΕΝΦΙΑ και το κλείσιμο της ΕΡΤ, για την οποία κάλεσε «να ξανανοίξει».
 
Επιτέθηκε εμμέσως στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι «είναι απαράδεκτο να μιλά κανείς για ευλογία του μνημονίου και να χαίρεται για μειώσεις μισθών και απολύσεις Ελλήνων». Άδειασε καθαρά και ανοιχτά τον γραμματέα του κόμματος, σημειώνοντας ότι «Δεν θεωρώ επιτυχή τη θητεία του στη γραμματεία της ΝΔ»
 
Τέλος, κατήγγειλε πως «Υπήρχαν προγραφές βουλευτών, από κάποιο παράκεντρο». Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι κυκλοφορούσε «χαρτάκι» που έλεγε «ποιοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας να μην ψηφιστούν» και πως ελπίζει «ο φίλος μου ο κ. Σαμαράς, να μην έχει πάρει μέρος σε αυτό».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:55