search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.07.2026 02:58
MENU CLOSE

Πέθανε η ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου

05.02.2015 11:37
Πέθανε η ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου - Media

Έφυγε από τη ζωή, στα 78 της χρόνια, η ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου.

Έφυγε από τη ζωή, στα 78 της χρόνια, η ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου. Έπασχε από γεροντική άνοια και πριν από λίγες ημέρες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ» με αναπνευστικά προβλήματα, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή.
 
Η Ελένη Θεοφίλου σπούδασε στη Σχολή του Πέλου Κατσέλη και έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό ως η αγαπημένη «δασκάλα» της θρυλικής ελληνικής σειράς «Μεθοριακός σταθμός», που παιζόταν από το 1974 έως το 1981 στην ΥΕΝΕΔ και στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Βάσο Αδριανό.
 
Είχε παίξει σε δεκάδες σειρές της τηλεόρασης («Ανθρωπάκος», «Λέσχη μυστηρίου», «Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης» κ.α.), αλλά και σε πολλές ταινίες των δεκαετιών του 1960, του 1970 και του 1980 («Γκαρσονιέρα για δέκα», «Ο σεξοκυνηγός», «Η τύχη μου τρελάθηκε», «Οι βάσεις και η Βασούλα» κ.α.).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.07.2026 02:57