search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Το δημαρχείο Πάτρας κατέβασε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Photos)

06.02.2015 18:09
Το δημαρχείο Πάτρας κατέβασε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Photos) - Media

Η δημοτική αρχή της Πάτρας αποφάσισε να κατεβάσει από την έδρα της, τη σημαία της ΕΕ, η οποία κατά την ίδια «στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των λαών».

 
Η προσκείμενη στο ΚΚΕ, δημοτική αρχή της Πάτρας αποφάσισε σε μια συμβολική κίνηση να αντικαταστήσει την σημαία της ΕΕ, που βρισκόταν πλάι σε εκείνες του Δήμου και της Ελλάδας με μια ακόμα του Δήμου Πατρών.


 

Όπως δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής, Ανδρέας Αντωνόπουλος στο thebest.gr: "η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ένα σύμβολο μισητό για το λαό γιατί η Ε.Ε. στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των λαών όλης της Ευρώπης και η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή αποτελεί την πηγή της κακοδαιμονίας που δέρνει τη χώρα και τον λαό. Οι πολιτικές της προσαρμόζουν την οικονομία στις ανάγκες της ελεύθερης αγοράς, δημιουργώντας μαζική εξαθλίωση και ανεργία".

Πηγή: thebest.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:32