search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:32
MENU CLOSE

Μπαλτάκος: Ο Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο

12.02.2015 18:37
Μπαλτάκος: Ο Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο - Media

Υπέρ της διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης, τάχθηκε ο πρώην γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος, σημειώνοντας για άλλη μία φορά ότι στέκεται προσοχή.

  
Υπέρ της διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης, τάχθηκε ο πρώην γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος, σημειώνοντας για άλλη μία φορά ότι στέκεται προσοχή.
 
«Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που κάνει η κυβέρνηση, με την οποία φυσικά εγώ είμαι εχθρικός σε όλα τα άλλα, το ξέρετε αυτό, αλλά δεν μπορώ όταν παίζει η Ελλάδα και όταν κάποιος ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο, δεν μπορώ παρά να στέκομαι προσοχή. Ο κ. Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα» ανέφερε.
 
Όπως είπε, η Ελλάδα πρέπει να πιέσει τη Γερμανία με τον φόβο της κατάρευση της Ευρώπης:
 
«Εμείς παίζουμε στα ζάρια την Ελλάδα και οι Γερμανοί παίζουν στα ζάρια την Ευρώπη. Πρέπει να παίξουμε πάνω στο φόβο τους, φοβούνται περισσότερο και πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση και φέρεται έτσι. Οι Γερμανοί φοβούνται περισσότερο, γιατί αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί ελέγχουν την Ευρώπη, ό,τι απέτυχαν να κάνουν σε δύο Παγκόσμιους Πολέμους, το έχουν επιτύχει τώρα με το ευρώ, άρα λοιπόν αυτή τη στιγμή, έχουν περισσότερο φόβο απ’ ότι εμείς. Φοβούνται το ντόμινο και την καταστροφή του ευρώ, αυτό για το οποίο αγωνίσθηκαν δεκαετίες και το έχουν επιτύχει, πιθανότατα θα διακινδυνεύσει από την τακτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:31