search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:25
MENU CLOSE

Προς… Grexit από το Europa ο Ολυμπιακός

19.02.2015 19:59
Προς… Grexit από το Europa ο Ολυμπιακός - Media

Με δύο «φτηνά» γκολ ηττήθηκε στην «παγωμένη» Ουκρανία ο Ολυμπιακός από τη Ντνίπρο με 2-0, μειώνοντας αρκετά τις πιθανότητες για πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.

Με δύο «φτηνά» γκολ ηττήθηκε στην «παγωμένη» Ουκρανία ο Ολυμπιακός από τη Ντνίπρο με 2-0, μειώνοντας αρκετά τις πιθανότητες για πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.
 
Στο επιβλητικό «Ολιμπίνσκι» οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων καθώς δεν θύμισαν σε καμία περίπτωση την ομάδα που παραλίγο να περάσει στους «16» του Champions League.
 
Τα γκολ των Ουκρανών σημειώθηκαν μέσα σε τέσσερα λεπτά! Συγκεκριμένα, στο 50’ ο Κανκάβα σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στον Σαντάνα, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Ρομπέρτο. Μετά από τέσσερα λεπτά και σε εκτέλεση φάουλ του Ροτάν, η μπάλα μετά από κόντρα στον Σιόβα «αναπαύθηκε» ξανά στα δίχτυα του πορτιέρο των Πειραιωτών, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην πιστεύουν την κακοτυχία τους.
 
Το σκορ δεν άλλαξε παρά την πίεση των παικτών του Περέιρα και με ένα γκολ του Μήτρογλου να ακυρώνεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για φάουλ στον αμυντικό.

Σε μια βδομάδα (26/2) η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34